Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Veelgestelde vragen

Het Twickel College is een bruisende en actieve school die onderdeel is van de Scholengroep Carmel Hengelo. Er komen tijdens informatieavonden, via telefoon en e-mail en in de wandelgangen veel vragen van ouders over ons onderwijs. Sommige vragen worden vaker gesteld dan andere. Wij proberen de informatie over onze school zo duidelijk mogelijk te presenteren. Om ook via onze website op de meest gestelde vragen een helder en duidelijk antwoord te geven, hebben wij deze pagina geplaatst.

Vraag: Ik hoorde dat je op het Twickel College geen TH (vmbo-tl/havo) meer kunt doen, klopt dit?

Antwoord: Dit klopt niet helemaal. In Delden en Borne kun je gewoon TH blijven doen aan het Twickel College in klas 1 en 2. In Hengelo is het anders. Daar zijn op het Twickel College sinds 1 augustus 2014 geen TH1-klassen meer.

 

Vraag: Kun je in Delden wel atheneum doen?

Antwoord: Jazeker. Wij geven in Delden aan alle niveaus les in klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. In al onze klassen, dus ook de HA-klassen (havo-atheneum) geven wij op het hoogste niveau les. Op die manier willen we onze leerlingen een goede uitdaging bieden. Naast het reguliere lesprogramma zijn er ook andere uitdagingen zoals LiNK>> en Talentmaximalisatie.