Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Informatie over Twickel College Delden

Virtuele informatieavond ouders groep 8

Op donderdagavond 5 november en woensdag 18 november hield Het Twickel College Delden van 19.00 tot 21.00 uur een virtuele interactieve informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8.

Normaal gesproken hadden wij u natuurlijk graag persoonlijk in ons schoolgebouw ontvangen, maar vanwege de huidige omstandigheden was dit helaas niet mogelijk. Om u een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven, hebben wij een interactieve informatieavond via onze website gehouden. 

De informatieavond bestond uit een virtuele rondleiding door de school met informatie over het onderwijs in Delden (huidig en Route 10-14). Daarbij staat de aandacht voor de ontwikkeling en persoonlijke groei van leerlingen centraal. Er was gelegenheid om via een aantal webinars en livestreams informatie in te winnen en in gesprek te gaan of vragen te stellen. Wij hopen met de verzamelde informatie op deze pagina te laten zien wat Het Twickel College Delden te bieden heeft.

Via onze virtuele rondleiding kunt u onze school virtueel bezoeken om de sfeer te proeven en te kijken welke webinars voor u het meest interessant zijn.

Vragen?!

U kunt via WhatsApp contact opnemen met telefoonnummer 06 - 8710 8218

U kunt via e-mail contact opnemen met sch-td-groep8@carmelhengelo.nl


Benieuwd naar Middeleeuws Delden in LEGO?

Een kijkje nemen in de les Duits?

 


Informatie over de school

Het Twickel College Delden biedt onderwijs op de niveaus atheneum, havo en vmbo. Op deze pagina verzamelen wij informatie over de Deldense vestiging van het Twickel College.

Het Twickel College Delden is een bruisende school. Wij verzorgen naast modern, uitdagend en kwalitatief goed onderwijs ook veel andere activiteiten voor onze leerlingen. Om u een beeld te geven van ons onderwijs en deze activiteiten, bieden wij op deze pagina informatie aan. Ook nodigen wij u uit om ons te volgen op Instagram: @twickeld.

Belangrijke data

  • Minilessen voor leerlingen van groep 8 op woensdag 18 november, maandag 25 januari en donderdag 4 februari. (opgeven via l.leferink@carmelhengelo.nl)
  • Open huis: donderdag 21 januari 2021
  • Aanmelding nieuwe leerlingen: maandag 1 maart 2021 van 16:00 tot 20:00 uur en dinsdag 2 maart van 16:00 tot 18:00 uur

Over ons onderwijs

Het Twickel College Delden is een breed instroompunt. Dit betekent dat wij onderwijs verzorgen voor twee jaar op vier niveaus:

Wij geven in deze "dakpanklassen" les op beide niveaus. Op die manier willen we onze leerlingen uitdagen waar dat mogelijk is.

Vanuit de genoemde "dakpanklassen" kunnen leerlingen hun opleidingstraject in verschillende richtingen vervolgen:

 


Video met sfeerimpressie

Hieronder staat een filmpje met een sfeerimpressie: een video over een schooldag van een leerling op Het Twickel College Delden:

 


Het Twickel College Delden op Instagram en Facebook

Deze school is actief op social media, waaronder Instagram en Facebook. De vestiging heeft, net als de vestigingen in Hengelo en Borne, eigen pagina's en accounts: