Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Wat een week!

20.03.2020 | Hengelo Beste leerlingen en ouder(s)/verzorger(s), Wat een week hebben we achter de rug! Wat een paar weken geleden nog een spannend scenario leek voor een slechte film is werkelijkheid geworden. Een werkelijkheid die heel onwerkelijk aanvoelt. Niet te bevatten is en menigeen ook angstig maakt.

Ook een bijzondere week!


Een week waarin door onmogelijkheden nieuwe mogelijkheden ontstonden. Wie had twee geleden gedacht dat wij komende week online les zullen gaan geven aan onze leerlingen? Of dat jullie met z’n tienen online elkaar uitleg geven over wat waar te vinden is en in een sneltreinvaart zouden ontdekken wat er allemaal in Teams mogelijk is? Wij niet in ieder geval.


Deze week heeft ook veel gevraagd van ons allemaal; aan de keukentafel of achter je bureau samen met je familieleden wiskunde sommen maken, Engelse teksten oefenen, mailtjes sturen naar docenten of uitvinden hoe Teams werkt. Wij weten niet hoe het jullie is vergaan, maar wij vonden het in ieder geval een bijzondere week. Het is een uitdaging en vraagt van ons allemaal veel denkwerk, creativiteit en uithoudingsvermogen. We doen zo goed mogelijk ons best!


Wij zien dat er afgelopen week ontzettend hard gewerkt is door de leerlingen en het personeel van onze school! We hopen we dat jullie gezamenlijk - maar wel op gepaste afstand! - verder gaan met alle nieuwe uitdagingen die op je pad komen.


Hoe het de komende tijd verder gaat is onzeker. We zullen telkens ons aan de situatie aan moeten passen en houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.


Hopelijk zien we elkaar over een paar weken allemaal samen op school. Want eén ding is wat ons betreft zeker; met leerlingen en collega’s samen is het toch fijner!


Wij wensen iedereen sterkte en gezondheid toe; ook voor jullie dierbaren!


Hartelijke groet,
Mede namens alle personeelsleden van het Twickel College Hengelo,
Astrid Pelgrom en Merle Busscher