Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Extra informatieavond op woensdag 18 november

14.11.2020 | Delden Op woensdagavond 18 november houdt Het Twickel College Delden van 19.00 tot 21.00 uur opnieuw een virtuele informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8.

Normaal gesproken ontvangen wij u natuurlijk graag persoonlijk in ons schoolgebouw, maar vanwege de huidige omstandigheden is dit helaas niet mogelijk. Om u een zo goed mogelijk beeld van onze school te geven, organiseerden wij op 5 november een interactieve informatieavond via onze website.

Op www.twickelcollegedelden.nl vindt u onze virtuele rondleiding door de school met informatie over het onderwijs in Delden (huidig en Route 10-14). Daarbij staat de aandacht voor de ontwikkeling en persoonlijke groei van leerlingen centraal. Er is ook de mogelijkheid om opnames onze webinars van 5 november te bekijken.

Op 18 november zullen wij tussen 19.00 en 21.00 uur opnieuw via whatsapp (06-87108218)  en e-mail (sch-TD-groep8@carmelhengelo.nl) live beschikbaar zijn voor uw vragen. Wij zien er naar uit om u te laten zien wat Het Twickel College Delden te bieden heeft.

Kijk op www.twickelcollegedelden.nl voor alle informatie.Benieuwd naar Middeleeuws Delden in LEGO?

Een kijkje nemen in de les Duits?