Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Bedankt voor het kijken naar onze livestream (Delden)

05.11.2020 | Delden Hartelijk dank voor uw interesse in onze virtuele informatieavond voor ouders van leerlingen die nu in groep 8 zitten.

Wij hopen dat u via onze virtuele tour en de livestream met presentaties en vragenrondes goed heeft kunnen ervaren hoe de sfeer op school is, waar Het Twickel College Delden voor staat en hoe ons onderwijs eruitziet.

Heeft u de livestream gemist? Op woensdag 18 november zenden wij de livestream nogmaals om 19.00 uur uit. Ook blijft alle informatie beschikbaar via onze website www.twickelcollegedelden.nl.

En verder...

  • De presentaties van de webinars zijn hieronder te bekijken. Morgen verschijnen hier ook de vraag & antwoordsessies.
  • Wij houden minilessen voor leerlingen die in groep 8 zitten. Tijdens deze minilessen kunnen de leerlingen zelf ervaren hoe het onderwijs op het Twickel College Delden is. De data van deze minilessen zijn: woensdag 18 november 2020, maandag 25 januari 2021 en donderdag 4 februari 2021. Meer informatie volgt via onze website en de basisscholen.
  • Op donderdag 21 januari 2021 staat ons Open Huis gepland. Wij informeren u dan graag opnieuw over onze school. Hopelijk kunnen wij u dan in ons mooie schoolgebouw ontvangen.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via email: sch-td-groep8@carmelhengelo.nl. 

 

Webinars

Webinar 1: Onderwijsroutes op het Twickel College Delden

Webinar 2: Persoonlijke groei

Webinar 3: Begeleiding