Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

3e Plaats op voetbaltoernooi Olympic Moves

27.03.2019 | Delden Woensdag 27 maart was het dan eindelijk zover. De regionale voorronde van het voetbaltoernooi Olympic Moves.

Een maand eerder hadden we al op de velden van Rood Zwart een selectiedag gehad om een team samen te stellen. Het team bestond uit de volgende leerlingen: Jens, Bas, Cas, Owen, Boyd, Bo, Philip, Jelte en Joris.
 
De eerste wedstrijd werd tegen TCC Losser met 1-1 gelijkgespeeld. De tweede, derde en vierde wedstrijd werden gewonnen van Pius X Aalderinkshoek (4-1), CC Schaersvoorde Aalten (3-1) en SG Canisius (0-1). De laatste wedstrijd was een zeer spannende wedstrijd waarbij de scheids bij een 0-0 stand lang liet doorspelen. In de allerlaatste secondes nam de tegenstander een corner die werd binnengekopt door een speler. Boyd hield hem knap tegen (hand van god?) en in de tegenstoot scoorden wij via Bo alsnog de 0-1. Spannend dus.
De een na laatste wedstrijd was tegen OSG Montessori, één van onze concurrenten. Na een 1-0 voorsprong kregen we helaas nog één doelpunt tegen. 1-1 eindstand. Nog steeds alles in eigen hand.
De laatste wedstrijd was dus een belangrijke tegen Bonhoeffer v/d Waalslaan. Bij een overwinning zouden we 1e in de poule worden, bij een gelijkspel 2e en bij verlies 3e en dus niet door naar de halve finales. Na een goed begin, veel kansen en een 1-0 voorsprong gaven we helaas de wedstrijd uit handen met een 2-1 verlies tot gevolg.
De teleurstelling was bij de jongens uiteraard groot, maar ze hebben het erg goed gedaan met een knappe 3e plek in een poule van 7.