Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Op VLOG-cursus in Deventer

01.06.2018 | Borne Afgelopen woensdag zijn onze “vloggende leerlingen” Joni Veldhof en Paula Souza Bont naar Deventer gegaan om deel te nemen aan een dag over vloggen.

Deze dag werd georganiseerd door stichting Carmel en er waren 7 scholen vertegenwoordigd. 15 leerlingen uit onder andere Gouda, Eindhoven, Denekamp en Enschede kregen ineens een beeld bij het idee dat hun school bij de Carmel scholengroep hoort en dat die scholen overal in het land zitten.

Het doel van de dag was om met leerlingen te sparren over wat zij belangrijk vinden aan school.

Het motto Kennis is maar de helft werd besproken en van daaruit konden leerlingen vertellen over wat zij op school meemaken en wat ze denken dat belangrijk is.Joni en Paula vertelden in het gesprek aan de andere leerlingen over het project Voeding en Beweging, waar ze nu mee bezig zijn in de BK bandbreedte!

Joni en Paula hebben zich opgegeven voor deze dag omdat zij enthousiaste vloggers zijn. Net als de andere aanwezige leerlingen waren ze erg benieuwd naar de workshop over vloggen die in de ochtend werd verzorgd door Lars Henning van Taaluilen. (www.taaluilen.nl)

Hij liet de leerlingen nadenken over hoe je een verhaal vertelt en hoe je in beeld brengt wat je allemaal wilt laten zien.

Uiteindelijk is de wens van Carmel dat de aanwezige leerlingen enthousiast zijn geworden om het vloggen te verbinden met thema’s die de leerlingen belangrijk vinden in de school.

Wanneer het hen leuk lijkt zullen ze in de toekomst door Carmel worden gevraagd om mee te werken aan artikelen voor het Carmel Magazine. Let in ieder geval goed op de volgende uitgave van het Magazine in september, daarin zal een artikel over deze dag staan!

Linkje naar de vlog van Joni en Paula: https://bit.ly/2JjHMsa

Dianne Meesters