Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Leerlingen Twickel College Delden winnen ‘Het HOOP Lied’

01.06.2018 | Delden Enkele weken geleden was het ‘De Week van de HOOP’. De organisatie van deze week, Vereniging Verus, wil laten zien wat voor een mooie initiatieven er ontstaan als kinderen hoop delen in hun eigen buurt, dorp of stad. Tijdens deze week hebben leerlingen van het Twickel College in Delden dit thema in de lessen verder creatief uitgewerkt in een lied of collage.

Leerlingen Nikki ten Heggeler en Meike Asbroek uit klas 2HA1 hebben een eigen lied geschreven en het ingezonden naar de organisatie. Nikki en Meike zijn als winnaars van het voortgezet onderwijs uitgekozen en mochten hun lied opnemen met zangeres Nicole Bus!

Nicole Bus is op dinsdag 22 mei naar het Twickel College gekomen, waar een lokaal is omgebouwd  tot tijdelijke studio. Nikki en Meike hebben samen met hun klasgenote Iris Vehof en zangeres Nicole de tekst en melodie voor het lied bijgewerkt en met professionele studiobegeleiding opgenomen. Ook is er een leuke video van het hele gebeuren gemaakt door Nachtzon Media.

Meer informatie: http://www.ikhebhoop.nl/winnaars