Selecteer de vestiging van Twickel waar jij alles over wilt weten:

Feest Twickel College Delden en Dance4Life

01.06.2018 | Delden Op donderdag 31 mei hebben de leerlingen van het Twickel College Delden genoten van een schoolfeest in het teken van Dance4Life.

In december stond de kerstactie van de school in het teken van het goede doel Dance4Life. In totaal hebben de leerlingen toen 4.827,72 Euro ingezameld, het hoogste bedrag van alle scholen in heel Nederland! De organisatie van Dance4Life beloonde de leerlingen voor deze prestatie met een spetterend schoolfeest.

De school werd voor het feest omgetoverd in rood en wit, de kleuren van Dance4Life. Ook was er een glowstick en een portie patat mèt voor alle gasten en kwam de beroemde DJ Sophie Francis een set draaien.

De aandacht van Schools4Life, de scholenactie van Dance4Life, gaat naar seksuele intimidatie en geweld: onderwerpen die moeilijk bespreekbaar zijn, maar waarvoor wél aandacht moet zijn binnen school. Schools4Life reist ieder schooljaar langs middelbare scholen om dit onderwerp – zowel in Nederland als wereldwijd – bespreekbaar te maken. Ambassadeurs motiveren leerlingen om in actie te komen voor de seksuele gezondheid van henzelf én hun leeftijdgenoten over de hele wereld.